Počet záznamů: 1  

Hádej, kam půjdem flám?

  1. SignaturaD8292
    Autor Bohdalová, Jiřina, 1931- (Autor)
    Údaje o názvuHádej, kam půjdem flám? [zvukový dokument] / Jiřina Bohdalová, Slávka Kopecká, [fotografie] Andrej Šťastný
    Dal.odpovědnost Kopecká, Slávka, 1945- (Autor)
    Makovičková, Hana, 1926-2009 (Účinkující)
    Partyka, Pavel, 1963- (Jiná role)
    Šťastný, Andrej, 1947- (Fotograf)
    Vyd.údajePraha : KTN K.E. Macana, [p2012]
    Fyz.popis1 zvuková deska (413:49) : digital, stereo ; 12 cm
    Vydání na jiném médiuHádej, kam půjdem flám? Bohdalová, Jiřina, 1931-
    Počet ex.2, z toho volných 1, prezenčně 1
    zvukový dokument

    zvukový dokument

    Přír.čísloLokaceDislokaceInfo
    800000044112Ústřední knihovnaKnihovna pro nevidomé a slabozraké (Macan)pouze prezenčně
    800000044113Ústřední knihovnaKnihovna pro nevidomé a slabozraké (fond KJM)
    Předmět.hesla jídla
    osobnosti
    restaurace
    Praha (Česko : oblast)
    Klíč.slova kuchařství * vaření * jídla * kuchařské recepty * české osobnosti * Praha * restaurace * vyprávění * mluvené slovo
    Forma, žánr kuchařské recepty
    vyprávění
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT641.5
    929(437.3)
    DatabázeZvukové knihy
    AnotaceVyprávění o návštěvách proslulých i méně známých restaurací v doprovodu populárních osobností z uměleckého světa. Doplněno četnými zajímavými kuchařskými recepty.
    PoznámkyNačteno v r. 1993
    Vydala Knihovna a tiskárna pro nevidomé K.E. Macana v Praze
    Kompaktní deska (CD-ROM)
    Formát MP3
    378 MB, 31 stop
    Celkový čas: 6 hod. 53 min.
    Čte Hana Makovičková
    RealizaceTento titul byl převeden do formátu MP3 z analogových nahrávek. Digitalizaci zajistilo Centrum zrakově postiženým při občanském sdružení Integrace. Převod zhotovil Pavel Partyka
    ISBNKč 150.00
    Nakladat.čísloMP 1769. KTN
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.Čeština
    Načítání…
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.