Počet záznamů: 1  

O sýrech

  1. SignaturaII-N55929; 641/642 (BEC)
    Autor Beckett, Fiona, 1948- (Autor)
    Údaje o názvuO sýrech : správné uchovávání, podávání, recepty a párování s nápoji / Fiona Beckettová ; fotografie Richard Jung ; [překlad Dagmar Eisenmannová]
    Dal.odpovědnost Jung, Richard (Fotograf)
    Eisenmannová, Dagmar, 1954- (Překladatel)
    Údaje o vydání1. české vyd.
    Vyd.údaje[Praha] : Slovart, c2013
    Fyz.popis160 s. : barev. il. ; 27 cm
    Počet ex.1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1
    Přír.čísloLokaceDislokaceInfo
    100000494143Ústřední knihovnaVolný výběr
    O sýrech
    Předmět.hesla sýry
    výroba sýrů
    sýrová jídla
    Klíč.slova skladování sýrů * podávání sýrů * studená kuchyně * saláty * polévky * slané koláče * hlavní jídla * sladká jídla * dezerty * kuchařské knihy
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT641/642
    637.3
    641/642
    DatabázeKnihy
    PoznámkyPřeloženo z angličtiny
    Původně vydáno: London : Ryland Peters & Small, 2009
    Barevné fotografie
    Přehled kombinací sýru a vína
    Terminologický slovníček
    Přehled dodavatelů sýrů
    Text tištěn v jednom až třech sloupcích na stránce
    Obsahuje rejstříky a odkazy na webové stránky
    Název origináluFiona Beckett's cheese course : styles, wine matching, plates & boards, recipes
    ISBN978-80-7391-686-2 : : Kč 499.00
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.Čeština
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.