Počet záznamů: 1  

Červený drak

  1. SignaturaD6478
    Autor Harris, Thomas, 1940- (Autor)
    Údaje o názvuČervený drak [zvukový záznam] / Thomas Harris ; [přeložila Alice Rychetníková]
    Dal.odpovědnost Sychra, Filip, 1972- (Účinkující)
    Rejpalová, Dana (Sekretář, tajemník, jednatel)
    Rychetníková, Alice (Překladatel)
    Vyd.údajePraha : KTN K.E. Macana, [p2010]
    Fyz.popis1 zvuková deska (812:26) : digital, stereo ; 12 cm
    Vydání na jiném médiuČervený drak Harris, Thomas, 1940-
    Počet ex.2, z toho volných 1, prezenčně 1
    zvukový dokument

    zvukový dokument

    Přír.čísloLokaceDislokaceInfo
    800000039394Ústřední knihovnaKnihovna pro nevidomé a slabozraké (Macan)pouze prezenčně
    800000039395Ústřední knihovnaKnihovna pro nevidomé a slabozraké (fond KJM)
    Klíč.slova americká literatura * detektivní romány * psychologické thrillery * psychopati * mluvené slovo
    Konspekt821.111(73)-3 - Americká próza
    MDT821.111(73)-3
    DatabázeZvukové knihy
    AnotaceChronologicky druhá kniha série Hannibal Lecter (volně navazuje na titul "Hannibal - zrození" a pokračuje tituly "Mlčení jehňátek" a "Hannibal"). Francis Dolarhyde pracuje ve filmových laboratořích a na své okolí působí jako veskrze pracovitý a uzavřený člověk. Francis je však fyzicky poznamenaný šílenec. Cílevědomě si vybírá šťastné rodiny, které pak brutálně, promyšleně a beze stop vyvraždí. Zohavená těla mrtvol mu slouží k rituálně mystickým účelům.
    PoznámkyČernotiskový titul byl převeden do zvukové podoby ve studiu KTN
    Natočeno v r. 2009
    Vydala Knihovna a tiskárna pro nevidomé K.E. Macana v Praze
    Kompaktní deska (CD-ROM)
    Formát MP3
    558 MB, 58 stop
    Ve studiu KTN čte Filip Sychra
    RealizaceZáznam a střih Dana Rejpalová
    Název origináluRed dragon
    ISBNKč 150.00
    Nakladat.čísloMP 4254. KTN
    Další variantní názvyHannibal Lecter
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.Čeština
    Načítání…
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.