Počet záznamů: 1  

Otello

  1. SignaturaF25508
    Autor Rossini, Gioacchino, 1792-1868 (Autor)
    Údaje o názvuOtello : [ossia Il moro di Venezia] / Rossini
    Dal.odpovědnost Pratt, Jessica (Účinkující)
    Spyres, Michael (Účinkující)
    Guagliardo, Ugo (Účinkující)
    Trucco, Giorgio, 1975 - (Účinkující)
    Adami, Filippo, 1980 - (Účinkující)
    Fogliani, Antonio (Dirigent)
    Transylvania State Philharmonic Choir, Cluj (Účinkující)
    Virtuosi Brunensis (Účinkující)
    Vyd.údajeGermany : Naxos Rights International, p2010
    Fyz.popis2 zvukové desky (148:30) : digital, DDD ; 12 cm + 1 brožura (16 s.)
    Počet ex.2, z toho volných 2, Ve volném výběru 2
    zvukový dokument

    zvukový dokument

    Přír.čísloLokaceDislokaceInfo
    300000043478Ústřední knihovnaHudební knihovna
    300000043479Ústřední knihovnaHudební knihovna
    Předmět.hesla opery
    Klíč.slova vážná hudba * vokálně-instrumentální hudba * romantismus * italští skladatelé * opery * 1816 * live
    Forma, žánr kompaktní disky
    Konspekt782 - Divadelní hudba. Opera, opereta, muzikál
    MDT782
    DatabázeCD
    PoznámkyZpíváno italsky. Text přílohy anglicky a německy.
    Nahráno živě ve Kursaal, Bad Wildbad 12., 17., a 19. července 2008 v Německu pro jubilejní provedení na XX. festivalu Rossini in Wildbad.
    Durata: 68:56 ; 79:34
    Michael Spyres, tenor, Otello; Jessica Pratt, soprán, Desdemona; Ugo Guagliardo, bas, Elmiro Balberigo; Giorgio Trucco, tenor, Jago; Filippo Adami, tenor, Rodrigo; Geraldine Chauvet, mezzosoprán, Emilia; Sean Spyres, tenor, Il Doge, ...aj.
    Transylvania State Philharmonic Choir, Cluj, Cornel Groza, sbormistr
    Virtuosi Brunensis, Antonino Fogliani, dirigent
    Překl.názOtello aneb Mouřenín z Benátek
    Nakladat.číslo8.660275. Naxos Rights International
    EdiceOpera classics
    Edice/vedl.záhl. Opera classics
    Země vyd.Německo
    Jazyk dok.Italština
    Načítání…
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.