Počet záznamů: 1  

O labužnictví

  1. SignaturaD4997
    Autor Brillat-Savarin, Jean Anthelme, 1755-1826 (Autor)
    Údaje o názvuO labužnictví [zvukový záznam] : fyziologie chuti / Anthelme Brillat-Savarin
    Dal.odpovědnost Hyhlík, Jan, 1945- (Účinkující)
    Drahoňovský, Zdeněk (Jiná role)
    Vyd.údaje[Praha] : KTN K.E. Macana, [2008]
    Fyz.popis1 zvuková deska (840:31) : digital ; 12 cm
    Vydání na jiném médiuO labužnictví Brillat-Savarin, Jean Anthelme, 1755-1826
    Počet ex.2, z toho volných 1, prezenčně 1
    zvukový dokument

    zvukový dokument

    Přír.čísloLokaceDislokaceInfo
    800000035316Ústřední knihovnaKnihovna pro nevidomé a slabozraké (Macan)pouze prezenčně
    800000035317Ústřední knihovnaKnihovna pro nevidomé a slabozraké (fond KJM)
    Předmět.hesla gastronomie
    národní jídla
    kuchařské knihy
    Klíč.slova kuchařství * gastronomie * vaření * evropské kuchyně * kuchařské recepty * dějiny * výklady * mluvené slovo
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT641/642
    613.2
    DatabázeZvukové knihy
    PoznámkyPřeloženo z francouzštiny
    Načteno v roce 1995
    Vydala Knihovna a tiskárna pro nevidomé K.E. Macana v Praze
    Kompaktní deska
    Formát MP3 (CD-ROM)
    385 MB
    Čte Jan Hyhlík
    RealizaceDigitalizaci zajistilo Centrum pomoci zr akově postiženým při občanském sdružení Integrace ; Převod z analogové nahrávky do MP3 zhotovil Zdeněk Drahoňovský
    Název origináluPhysiologie du gout
    ISBNKč 150.00
    Nakladat.čísloMP 2318. KTN
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.Čeština
    Načítání…
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.