Počet záznamů: 1
O labužnictví
Signatura D4997 Autor Brillat-Savarin, Jean Anthelme, 1755-1826 (Autor) Údaje o názvu O labužnictví [zvukový záznam] : fyziologie chuti / Anthelme Brillat-Savarin Dal.odpovědnost Hyhlík, Jan, 1945- (Účinkující) Drahoňovský, Zdeněk (Jiná role) Vyd.údaje [Praha] : KTN K.E. Macana, [2008] Fyz.popis 1 zvuková deska (840:31) : digital ; 12 cm Vydání na jiném médiu O labužnictví Brillat-Savarin, Jean Anthelme, 1755-1826 Počet ex. 2, z toho volných 1, prezenčně 1 zvukový dokument
Přír.číslo Lokace Dislokace Info 800000035316 Ústřední knihovna Knihovna pro nevidomé a slabozraké (Macan) pouze prezenčně 800000035317 Ústřední knihovna Knihovna pro nevidomé a slabozraké (fond KJM) Předmět.hesla gastronomie národní jídla kuchařské knihy Klíč.slova kuchařství * gastronomie * vaření * evropské kuchyně * kuchařské recepty * dějiny * výklady * mluvené slovo Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641/642 613.2 Databáze Zvukové knihy Poznámky Přeloženo z francouzštiny
Načteno v roce 1995
Vydala Knihovna a tiskárna pro nevidomé K.E. Macana v Praze
Kompaktní deska
Formát MP3 (CD-ROM)
385 MBČte Jan Hyhlík Realizace Digitalizaci zajistilo Centrum pomoci zr akově postiženým při občanském sdružení Integrace ; Převod z analogové nahrávky do MP3 zhotovil Zdeněk Drahoňovský Název originálu Physiologie du gout ISBN Kč 150.00 Nakladat.číslo MP 2318. KTN Země vyd. Česko Jazyk dok. Čeština Načítání…
Počet záznamů: 1