Počet záznamů: 1  

Pečeme moučníky po celý rok

  1. SignaturaN48511; 641/642 (FIL)
    Autor Filipová, Lea (Autor)
    Údaje o názvuPečeme moučníky po celý rok / Lea Filipová ; [fotografie v barevné příloze Jiří Poláček] ; [fotografie v textu Eva Hradiláková]
    Dal.odpovědnost Poláček, Jiří, 1946-2016 (Fotograf)
    Hradiláková, Eva (Fotograf)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : Grada, 2007
    Fyz.popis192 s., 32 s. barev. obr. příl. : il. ; 24 cm
    Počet ex.12, z toho volných 11, Ve volném výběru 11
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha + e-kniha

    Přír.čísloLokaceDislokaceInfo
    100000348392BohunicePobočky - volný výběr
    100000348390BystrcPobočky - volný výběr
    100000348404JundrovPobočky - volný výběr
    100000348399Mahenův památníkVolný výběr
    100000348405Nový LískovecPobočky - volný výběr
    100000348403ŘečkovicePobočky - volný výběr
    100000348402SlatinaPobočky - volný výběr
    100000348398Staré BrnoPobočky - volný výběrve zpracování
    100000348400Starý LískovecPobočky - volný výběr
    100000348408TuřanyPobočky - volný výběr
    100000348395ŽabovřeskyPobočky - volný výběr
    100000348391ŽidenicePobočky - volný výběr
    AnotaceJedinečná kuchařka, v níž autorka zúročuje své celoživotní zkušenosti při přípravě nejrůznějších druhů moučníků, pečiva a cukroví. Představuje 8 základních těst spolu s vyzkoušenými a osvědčenými recepty, různé "fíglee", které přináší dlouholetá praxe, zaměřuje se též na současné trendy ve výživě a na diety, používá nové přípravky dostupné na trhu k přípravě těst, dochucování a zdobení, nechybí ani recepty na náplně a polevy či správný návod na přípravu a zacházení se želatinou. Zvláštní důraz
    PoznámkyČernobílé fotografie
    Text tištěn ve dvou sloupcích na stránce
    Rejstříky
    ISBN978-80-247-2086-9 : : Kč 269.00
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.Čeština
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.