Počet záznamů: 1  

Pěstujeme rostliny k sušení

  1. SignaturaN45712; 635.9 (ŠUCH)
    Autor Šuchmannová, Ivona (Autor)
    Údaje o názvuPěstujeme rostliny k sušení / Ivona Šuchmannová ; [fotografie v barevné příloze Ivona Šuchmannová, Jiří Uher]
    Dal.odpovědnost Šuchmannová, Ivona (Fotograf)
    Uher, Jiří (Fotograf)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : Grada, 2006
    Fyz.popis70 s., 120 barevných fotografií na příloze : il. ; 21 cm
    Počet ex.8, z toho volných 8, Ve volném výběru 8
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha + e-kniha

    Přír.čísloLokaceDislokaceInfo
    100000288259Ústřední knihovnaVolný výběr
    100000288269BosonohyPobočky - volný výběr
    100000288264ČernovicePobočky - volný výběr
    100000288266JundrovPobočky - volný výběr
    100000288262ŘečkovicePobočky - volný výběr
    100000288263SlatinaPobočky - volný výběr
    100000288260Starý LískovecPobočky - volný výběr
    100000288267TuřanyPobočky - volný výběr
    Pěstujeme rostliny k sušení
    AnotaceKniha vychází vstříc velké oblibě sušených rostlin, ať už slouží jako dekorace bytu či k jeho provonění. Autorka představuje přes stovku rostlin, které jsou vhodné k sušení, a radí při jejich pěstování, informuje o jejich nárocích a množení, způsobu a ideálních termínech sběru a sušení, posběrové úpravě, jako je barvení, odbarvování, preparace glycerinem, sušení v absorbentech, v mikrovlnné troubě, lisování atd. Text doplňuje velké množství barevných fotografií uvedených rostlin, podle nichž si
    PoznámkyObálkové podnázvy: Kdy a jak se rostliny sklízejí : zásady správného sušení : barvení, bělení, moření : seznam vhodných rostlin
    Přehled dalších druhů rostlin vhodných k sušení
    Bibliografie
    Český a latinský rejstřík rostlin
    ISBN80-247-1555-4 : : Kč 98.00
    EdiceČeská zahrada ; 81
    Edice/vedl.záhl. Česká zahrada
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.Čeština
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.