Počet záznamů: 1  

Domácí výroba moštů

  1. SignaturaN45291; 641/642 (HAN)
    Autor Hanousek, Miloš, 1922- (Autor)
    Údaje o názvuDomácí výroba moštů / Miloš Hanousek ; [barevná příloha Artedit s.r.o., Praha] ; [fotografie v barevné příloze Miloš Hanousek, archiv autora]
    Dal.odpovědnost Hanousek, Miloš, 1922- (Fotograf)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : Grada, 2006
    Fyz.popis75 s., 23 barevných fotografií na příloze : il., tabulky ; 21 cm
    Počet ex.1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha + e-kniha

    Přír.čísloLokaceDislokaceInfo
    100000280694Ústřední knihovnaVolný výběr
    Domácí výroba moštů
    Předmět.hesla ovocné nápoje
    nealkoholické nápoje
    domácí výroba
    Klíč.slova mošty * džusy * lisování ovoce * konzervace ovocných šťáv * lisy na ovoce * moštárny * kuchařské recepty
    Forma, žánr příručky
    Konspekt64 - Domácí hospodářství
    MDT641.87:663.81
    613.2
    DatabázeKnihy
    AnotaceKniha je určena pěstitelům ovoce, kteří si chtějí vyrobit mošt sami doma, z menší úrody a to třeba každý den. Dále i těm, kdo chtějí mít jistotu, že získaný mošt je právě z jejich ovoce, že není chemicky ošetřen, kromě toho si mohou smíchat různé ovoce podle své chuti. V publikaci jsou uvedeny různé možnosti tohoto zpracování i s recepturou. Zájemci o moštování jsou tu k dispozici dostatečně podrobné popisy technologie výroby moštu a obrázky zařízení, která jsou k moštování zapotřebí. Zčásti jso
    PoznámkyObálkové podnázvy: Jaké ovoce lze použít : vhodné zařízení a pomůcky : jednotlivé fáze moštování : další využití ovoce
    Černobílé fotografie, grafy, ilustrace, nákresy, vzorce
    Výkladový minislovníček
    Bibliografie
    Rejstřík
    ISBN80-247-1445-0 : : Kč 88.00
    EdiceČeská zahrada ; 77
    Edice/vedl.záhl. Česká zahrada
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.Čeština
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.