Počet záznamů: 1
Udírny a uzení
Signatura N43574; 641/642 (BIN) Autor Binder, Egon M., 1947- (Autor) Údaje o názvu Udírny a uzení : maso, masné výrobky, ryby / Egon Binder ; [přeložila Nora Martišková] Dal.odpovědnost Martišková, Nora, 1964- (Překladatel) Údaje o vydání 1. vyd. Vyd.údaje Praha : Grada, 2005 Fyz.popis 112 s. : il. ; 19 cm Počet ex. 1, z toho volných 1 Přír.číslo Lokace Dislokace Info 100000257148 Ústřední knihovna Sklad Předmět.hesla udírny uzení uzené maso Klíč.slova konzervace potravin * konzervace masa * konzervace ryb * uzení masa * uzení masných výrobků * uzení ryb * nasolování masa * nakládání masa * konstrukce udíren * stavba udíren * dřevo do udíren * výroba kouře * skladování masa * chyby při uzení * hygiena * zdravotní aspekty Forma, žánr příručky kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.55:637.525 664.8/.9 664.8/.9 637.523.38 Databáze Knihy Poznámky Přeloženo z němčiny
Původně vydáno: Stuttgart : E. Ulmer, c2004
Barevné fotografie, nákresy
Text tištěn ve dvou sloupcích na stránceNázev originálu Räuchern - Fleisch, Wurst, Fisch ISBN 80-247-1261-X : : Kč 119.00 Země vyd. Česko Jazyk dok. Čeština Načítání…
Počet záznamů: 1