Počet záznamů: 1  

Basic cooking

  1. SignaturaN38590; 641/642 (SÄL)
    Autor Sälzer, Sabine (Autor)
    Údaje o názvuBasic cooking : všechno, co potřebujete vědět, abyste uvařili rychle a dobře / Sabine Sälzerová, Sebastian Dickhaut ; [z německého originálu ... přeložila Dagmar Lieblová] ; [foto Barbara Bonisolli, Alexander Walter]
    Dal.odpovědnost Dickhaut, Sebastian (Autor)
    Lieblová, Dagmar, 1929-2018 (Překladatel)
    Bonisolli, Barbara (Fotograf)
    Walter, Alexander (Fotograf)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajeV Praze : Ikar, 2002
    Fyz.popis168 s. : il. ; 30 cm
    Počet ex.1, z toho volných 1
    Přír.čísloLokaceDislokaceInfo
    100000184458Ústřední knihovnaSklad
    PoznámkyPůvodně vydáno: München : Gräfe und Unzer Verlag, 1999
    Vydala Euromedia Group
    Barevné fotografie
    Slovník pojmů a postupů
    Rejstřík
    Název origináluBasic cooking
    ISBN80-7202-897-9 : : Kč 269.00
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.Čeština
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.