Počet záznamů: 1
Basic cooking
Signatura N38590; 641/642 (SÄL) Autor Sälzer, Sabine (Autor) Údaje o názvu Basic cooking : všechno, co potřebujete vědět, abyste uvařili rychle a dobře / Sabine Sälzerová, Sebastian Dickhaut ; [z německého originálu ... přeložila Dagmar Lieblová] ; [foto Barbara Bonisolli, Alexander Walter] Dal.odpovědnost Dickhaut, Sebastian (Autor) Lieblová, Dagmar, 1929-2018 (Překladatel) Bonisolli, Barbara (Fotograf) Walter, Alexander (Fotograf) Údaje o vydání Vyd. 1. Vyd.údaje V Praze : Ikar, 2002 Fyz.popis 168 s. : il. ; 30 cm Počet ex. 1, z toho volných 1 Přír.číslo Lokace Dislokace Info 100000184458 Ústřední knihovna Sklad Předmět.hesla jídla kuchařské knihy Klíč.slova domácí hospodářství * vaření * potraviny * jídla * kuchařské recepty * příručky Forma, žánr kuchařské recepty příručky MDT 641.5 Databáze Knihy Poznámky Původně vydáno: München : Gräfe und Unzer Verlag, 1999
Vydala Euromedia Group
Barevné fotografie
Slovník pojmů a postupůRejstřík Název originálu Basic cooking ISBN 80-7202-897-9 : : Kč 269.00 Země vyd. Česko Jazyk dok. Čeština Načítání…
Počet záznamů: 1