Počet záznamů: 1  

Konservování ovoce a zeleniny

  1. SignaturaK109\3
    Autor Pospíšilová, Františka (Autor)
    Údaje o názvuKonservování ovoce a zeleniny / Františka Pospíšilová
    Údaje o vydání4. vyd.
    Vyd.údajeBrno : Český hospodářský spolek, 1919
    Fyz.popis23 s.
    Počet ex.1, z toho volných 1
    Přír.čísloLokaceDislokaceInfo
    30465/44SkladyCentrální sklad
    DatabázeKnihy
    ISBN10,-
    EdicePřednášková knihovna. Č. 65
    Edice/vedl.záhl. Přednášková knihovna
    Země vyd.Bez místa, neznámé nebo neurčené místo
    Jazyk dok.Čeština
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.