Počet záznamů: 1  

Gastronomie českého středověku

  1. Autor Feyfrlíková Černá, Monika, 1989- (Autor)
    Údaje o názvuGastronomie českého středověku : co lidé jedli a pili, jak stolovali a hodovali / Monika Feyfrlíková Černá
    Údaje o vydáníPrvní vydání
    NakladatelPraha : Grada Publishing, 2024
    Fyz.popis224 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 24 cm
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    e-kniha

    Gastronomie českého středověku
    Předmět.hesla dějiny gastronomie - Česko
    jídlo - Česko
    stravování - Česko
    kuchařství - Česko
    středověk - Česko
    česká jídla
    Forma, žánr monografie
    kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT641/642(091)
    641/642
    640
    316.3"04/14"
    641.56(=162.3)
    (437.3)
    (048.8)
    (083.12)
    DatabázeKnihy
    AnotaceNové, zásadně přepracované a rozšířené vydání publikace o středověké gastronomii, díky níž získáte ucelenou představu, jak se stravovali naši předkové, jaká byla skladba jídla jednotlivých vrstev obyvatelstva i jak se jedlo o svátcích. A 111 receptů vám pomůže objevit chutě pozdního středověku.
    PoznámkyObálkový podnázev: 111 dobových receptů
    Terminologický slovník
    Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
    ISBN978-80-271-3829-6 (brožováno) : Kč 399.00
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.Čeština
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.