Počet záznamů: 1  

Případy soudce Ti

  1. SignaturaF31644
    Autor Lenormand, Frédéric, 1964- (Autor)
    Údaje o názvuPřípady soudce Ti : Jak zpracovat podezřelého a kachnu na medu / Frédéric Lenormand ; překlad Vlasta Misařová ; režie Daniel Tůma ; produkce Jindřiška Nováková
    Část22.
    Dal.odpovědnost Misařová, Vlasta, 1942- (Překladatel)
    Tůma, Daniel, 1979- (Režisér)
    Nováková, Jindřiška, 1954- (Pracovní produkce)
    Rašilov, Saša, 1972- (Účinkující)
    NakladatelPraha : Albatros Media a.s., [2024]
    Copyright©2024
    Fyz.popis1 audiodisk (4 h., 33 min) ; 12 cm : digital
    Z cyklu Nové případy soudce Ti ; 22
    Počet ex.1, z toho volných 0
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    zvukový dokument + audiokniha

    Přír.čísloLokaceDislokaceInfo
    300000058663Ústřední knihovnaHudební knihovnavypůjčený (do 16.07.2025)
    Případy soudce Ti
    Klíč.slova mluvené slovo * francouzská literatura * soudce Ti * 2017
    Forma, žánr kompaktní disky
    detektivní romány
    francouzské příběhy
    Konspekt821.133.1 - Francouzská literatura, francouzsky psaná
    MDT821.133.1
    DatabázeCD
    AnotaceKdyž krásná konkubína dovozce západních koberců zmizí ze svého příbytku, kde ve vší diskrétnosti přijímala milence, soudci Ti je jasné, že ji stihnul tragický osud. Na seznamu podezřelých figurují tři muži, kteří se navzájem neznají. Soudce Ti doufá, že během cesty lodí odhalí v jednom z nich pachatele. To ale nepočítal s tím, že se nalodí i jeho Druhá paní, která se pouští do pátrání na vlastní pěst. Neochvějného vyšetřovatele, který zná lépe své zločince než vlastní domácnost, čeká plavba plná překvapení…
    PoznámkyNázev z disku
    Ve formátu MP3
    Přeloženo z francouzštiny
    Saša Rašilov, čte
    Realizacepřeklad Vlasta Misařová ; režie Daniel Tůma ; produkce Jindřiška Nováková
    ISBNKč 349.00
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.Čeština
    Načítání…
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.