Počet záznamů: 1  

Škyťák Šelmovská Štika III

  1. Novinka (k půjčení absenčně po 01.10.2024)
    SignaturaF31411
    Autor Cowell, Cressida, 1966- (Autor)
    Údaje o názvuŠkyťák Šelmovská Štika III. Jak přežít dračí bouři / Cressida Cowell ; překlad Silvestr Vandrovec Špaček
    Část7.
    Dal.odpovědnost Špaček, Silvestr Vandrovec, 1980- (Překladatel)
    Pekárek, Hynek (Režisér)
    Pilař, Martin (Producent, výrobce)
    Novotný, David, 1969- (Účinkující)
    NakladatelPraha : OneHotBook, 2023
    Fyz.popis1 audiodisk (9 hod., 11 min.) : digital ; MP3 ; 12 cm
    Z cyklu Škyťák Šelmovská Štika III. ; 7
    Počet ex.1, z toho volných 0, prezenčně 1
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    zvukový dokument

    Přír.čísloLokaceDislokaceInfo
    300000058225Ústřední knihovnaHudební knihovnapouze prezenčně
    Škyťák Šelmovská Štika III
    Klíč.slova mluvené slovo * anglická literatura pro děti * Vikingové * draci * 2008
    Forma, žánr kompaktní disky
    příběhy pro děti
    dobrodružné příběhy
    fantasy příběhy
    anglické příběhy
    Konspekt821.111 - Anglická literatura, anglicky psaná
    821-93 - Literatura pro děti a mládež (beletrie)
    MDT821.111
    821-93
    DatabázeCD
    AnotaceSedmý díl série s dalším pokračováním dobrodružných a veselých vzpomínek Škyťáka Šelmovské Štiky III., obávaného vikinského bojovníka i amatérského přírodovědce. Na začátku to vypadá jen na drobnou nepříjemnost: Škyťák se musí zúčastnit plaveckého závodu v ledové vodě, který patří mezi tradiční vikinské kratochvíle. Potom se ale věci jako vždy trochu zvrtnou…
    PoznámkyNázev z disku
    Ve formátu MP3
    Přeloženo z angličtiny
    Čte David Novotný
    RealizaceRežie Hynek Pekárek ; produkce Martin Pilař ; překlad Silvestr Vandrovec Špaček
    ISBNKč 299.00
    Nakladat.čísloAK435. OneHotBook
    Část názvuJak přežít dračí bouři
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.Čeština
    Načítání…
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.