Počet záznamů: 1  

Chemie na talíři

  1. SignaturaN70163; 641/642 (DVO)
    Autor Dvořák, Ondřej, 1962- (Autor)
    Údaje o názvuChemie na talíři / Ondřej Dvořák
    Údaje o vydáníPrvní vydání
    NakladatelPraha : Grada Publishing, 2021
    Fyz.popis207 stran : ilustrace (převážně barevné), mapa ; 24 cm
    Počet ex.1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha + e-kniha

    Přír.čísloLokaceDislokaceInfo
    100000795447Ústřední knihovnaVolný výběr
    Chemie na talíři
    Předmět.hesla potraviny
    jídla
    vaření
    potravinářská chemie
    chemické procesy
    Klíč.slova chemické vzorce
    Forma, žánr populárně-naučné publikace
    Konspekt663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmyslpochutin
    MDT641/642
    54
    663
    664
    DatabázeKnihy
    AnotaceCo se děje na pánvi, když si smažíme řízek?Zábavný i poučený výklad o chemických vlastnostech základních potravin jako cukr, mléko, máslo, maso či voda, popis principu vnímání chutí i chemických reakcí na pekáči, než si upečeme kachnu.
    PoznámkyObsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstřík
    ISBN978-80-271-2881-5 (brožováno) : Kč 399.00
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.Čeština
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.