Počet záznamů: 1
Chemie na talíři
Signatura N70163; 641/642 (DVO) Autor Dvořák, Ondřej, 1962- (Autor) Údaje o názvu Chemie na talíři / Ondřej Dvořák Údaje o vydání První vydání Nakladatel Praha : Grada Publishing, 2021 Fyz.popis 207 stran : ilustrace (převážně barevné), mapa ; 24 cm Počet ex. 1, z toho volných 0 Přír.číslo Lokace Dislokace Info 100000795447 Ústřední knihovna Volný výběr vypůjčený (do 21.10.2024) Předmět.hesla potraviny jídla vaření potravinářská chemie chemické procesy Klíč.slova chemické vzorce Forma, žánr populárně-naučné publikace Konspekt 663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmyslpochutin MDT 641/642 54 663 664 Databáze Knihy Anotace Co se děje na pánvi, když si smažíme řízek?Zábavný i poučený výklad o chemických vlastnostech základních potravin jako cukr, mléko, máslo, maso či voda, popis principu vnímání chutí i chemických reakcí na pekáči, než si upečeme kachnu. Poznámky Obsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstřík ISBN 978-80-271-2881-5 (brožováno) : Kč 399.00 Země vyd. Česko Jazyk dok. Čeština Načítání…
Počet záznamů: 1