Počet záznamů: 1  

Až na kost

  1. SignaturaA70066; (COO)
    Autor Cooper, Ellison (Autor)
    Údaje o názvuAž na kost / Ellison Cooper ; z anglického originálu Cut to the bone přeložil Martin Novák
    Část3.
    Unifikovaný název Cut to the bone. Česky
    Dal.odpovědnost Novák, Martin (Překladatel)
    NakladatelPraha : Dobrovský s.r.o., 2021
    Fyz.popis364 stran ; 21 cm
    Z cyklu Sayer Altairová ; 3
    Počet ex.8, z toho volných 3, Ve volném výběru 3
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha + e-kniha

    Přír.čísloLokaceDislokaceInfo
    100000772112Ústřední knihovnaVolný výběr
    100000772113Ústřední knihovnaVolný výběrvypůjčený (do 20.05.2024)
    100000772223BystrcPobočky - volný výběr
    100000772367KohoutovicePobočky - volný výběrvypůjčený (do 06.06.2024)
    100000772365Královo PolePobočky - volný výběrvypůjčený (do 01.10.2024)
    100000772364Líšeň, JírovaPobočky - volný výběrvypůjčený (do 10.06.2024)
    100000772366ŽabovřeskyPobočky - volný výběrvypůjčený (do 30.05.2024)
    100000772368ŽidenicePobočky - volný výběr
    Klíč.slova americká literatura * agentka Sayer Altairová * sérioví vrazi
    Forma, žánr americké romány
    detektivní romány
    thrillery (romány)
    Konspekt821.111(73)-3 - Americká próza
    MDT821.111(73)-31
    DatabázeKnihy
    AnotaceTřetí kniha série Sayer Altairová. Neuropsycholožka FBI Sayer Altairová je povolána k vyšetřování případu zavražděné dívky, jejíž tělo bylo nalezeno v kruhu zvířecích figurek pod záhadným, krví napsaným vzkazem. Když zjistí, že mrtvé děvče je jedním ze čtyřiadvaceti pohřešovaných středoškoláků, pochopí, že nic na tomto případu není tak, jak to vypadá...
    PoznámkyObálkové podnázvy: Sayer Altairová a její třetí případ : thriller
    ISBN978-80-7390-892-8 (vázáno) : Kč 399.00
    EdiceVendeta
    Edice/vedl.záhl. Vendeta
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.Čeština
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.