Počet záznamů: 1  

Síla přírodní fermentace

  1. SignaturaN68974; 641/642 (KAT)
    Autor Katz, Sandor Ellix, 1962- (Autor)
    Údaje o názvuSíla přírodní fermentace : nakládaná zelenina & kimči, domácí jogurty & farmářský sýr, miso & tempeh, pivo, víno, medovina & cider, domácí chléb, lívance & sušenky / Sandor Katz ; překlad Zuzana Ouhrabková ze Zkvašeno.cz
    Unifikovaný název Wild fermentation. Česky
    Dal.odpovědnost Ouhrabková, Zuzana (Překladatel)
    Údaje o vydáníPrvní vázané vydání
    NakladatelPraha : Alferia, 2020
    Fyz.popis253 stran : ilustrace ; 22 cm
    Počet ex.1, z toho volných 0
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha + e-kniha

    Přír.čísloLokaceDislokaceInfo
    100000760888Ústřední knihovnaVolný výběrvypůjčený (do 13.06.2024)
    Síla přírodní fermentace
    Předmět.hesla fermentované potraviny - terapeutické účinky
    fermentace
    hygiena výživy
    jídla
    nápoje
    Klíč.slova potraviny rostlinného původu
    Forma, žánr kuchařské recepty
    populárně-naučné publikace
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT641/642
    663/664
    DatabázeKnihy
    AnotaceNové, vázané vydání oblíbené knihy, jež do hloubky prozkoumává kulinářské kouzlo kvašených potravin vás zavede do jejich rozmanitého světa a nabídne jednoduché recepty na výživná, léčivá a lahodná jídla.
    PoznámkyPřeloženo z angličtiny
    Vázaný reprint
    Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
    ISBN978-80-271-3029-0 (vázáno) : Kč 399.00
    Část názvuFermentace
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.Čeština
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.