Počet záznamů: 1  

Nebát se a kvasit

  1. Signatura52637/d
    Autor Donathová, Klára (Autor)
    Údaje o názvuNebát se a kvasit : kysané nápoje a fermentovaná zelenina obohatí střevní mikrobiotu i život / autor: Klára Donathová ; foto: Martin Pinkas
    Dal.odpovědnost Pinkas, Martin (Fotograf)
    Fyz.popisilustrace
    In Euro. - ISSN 1212-3129. - Roč. 22, č. 9 (2020), s. 48-51
    článek / část dokumentu

    článek / část dokumentu

    Předmět.hesla fermentace
    Klíč.slova příprava pokrmů * kvašení * kvašená zelenina * kvašení ovoce * příprava nápojů * kvašené nealkoholické nápoje
    Forma, žánr články
    Konspekt66 - Chemický průmysl. Chemická technologie
    DatabázeČlánky
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.Čeština
    Načítání…
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.