Počet záznamů: 1  

Cukrářská výroba III

  1. Autor
    Údaje o názvuCukrářská výroba III
    Dal.odpovědnost
    Nakladatel. Nakladatelství Informatorium 2019
    Fyz.popis198
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    e-kniha

    Cukrářská výroba III
    AnotaceUčebnice rozšiřuje znalosti a vědomosti, které žáci získali v 1. a 2. ročníku. Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků, perníkových těst a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Značnou pozornost věnuje přípravě zmrzlin a zmrzlinových výrobků a dietním výrobkům. Věnuje se technologii nových surovin pro přípravu krémů a náplní a zabývá se také hodnocením surovin a výrobků, zařízením provozoven a hygienou výroby.
    ISBN978-80-7333-139-9
    ebook 978-80-7333-139-9
    Jazyk dok.e-d
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.