Počet záznamů: 1
Cukrářská výroba III
Autor Údaje o názvu Cukrářská výroba III Dal.odpovědnost Nakladatel . Nakladatelství Informatorium 2019 Fyz.popis 198 Klíč.slova Učebnice > Střední škola > SOŠ + SOU > potravinářství Databáze Knihy Anotace Učebnice rozšiřuje znalosti a vědomosti, které žáci získali v 1. a 2. ročníku. Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků, perníkových těst a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Značnou pozornost věnuje přípravě zmrzlin a zmrzlinových výrobků a dietním výrobkům. Věnuje se technologii nových surovin pro přípravu krémů a náplní a zabývá se také hodnocením surovin a výrobků, zařízením provozoven a hygienou výroby. ISBN 978-80-7333-139-9 ebook 978-80-7333-139-9 Jazyk dok. e-d Načítání…
Počet záznamů: 1