Počet záznamů: 1  

Cukrářská výroba II

  1. Autor
    Údaje o názvuCukrářská výroba II
    Dal.odpovědnost
    Nakladatel. Nakladatelství Informatorium 2019
    Fyz.popis200
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    e-kniha

    Cukrářská výroba II
    AnotaceUčebnice doplňuje a rozšiřuje poznatky a vědomosti získané v prvním roce učebního oboru. Vedle klasických technologických postupů seznamuje i s moderními formami práce a s novými výrobními postupy. Objasňuje také chemicko-fyzikální děje, které v průběhu výrobního procesu probíhají. Přibližuje jednotlivé fáze výroby, význam nových surovin, jejich vlastnosti a způsob zpracování.
    ISBN978-80-7333-138-2
    ebook 978-80-7333-138-2
    Jazyk dok.e-d
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.