Počet záznamů: 1  

Korespondence

  1. SignaturaN63193/02; 821.162.3 (HAV)
    Autor Havlíček Borovský, Karel, 1821-1856 (Autor)
    Údaje o názvuKorespondence. II., 1843-1844 / Karel Havlíček
    Část2.
    Dal.odpovědnost Martínek, František, 1982- (Překladatel)
    Kukrechtová, Barbora (Překladatel)
    Špádová, Barbora (Překladatel)
    Futtera, Ladislav, 1990- (Překladatel)
    Raška, Jakub, 1990- (Překladatel)
    Timofejev, Dmitrij, 1987- (Překladatel)
    Měřička, Matěj (Překladatel)
    Beneš, Martin (Překladatel)
    Údaje o vydáníVydání první
    NakladatelPraha : NLN, 2018
    Fyz.popis489 stran : ilustrace, faksimile, portréty ; 22 cm
    Počet ex.2, z toho volných 2, Ve volném výběru 2
    Přír.čísloLokaceDislokaceInfo
    100000702802Ústřední knihovnaVolný výběr
    100000726201Ústřední knihovnaVolný výběr
    Předmět.hesla Havlíček Borovský, Karel, 1821-1856
    čeští spisovatelé - 19. století
    novináři - Česko - 19. století
    publicistika - Česko - 19. století
    textová analýza
    jazyková analýza
    19. století
    1843-1844
    Forma, žánr korespondence
    dokumenty
    Konspekt821.162.3.09 - Česká literatura (o ní)
    929 - Biografie
    MDT821.162.3
    070
    801.7
    929
    DatabázeKnihy
    PoznámkyČástečně přeloženo z němčiny
    Překladatelé z copyrightu: František Martínek, Barbora Kukrechtová, Barbora Špádová, Ladislav Futtera, Jakub Raška, Dmitrij Timofejev, Matěj Měřička, Martin Beneš
    Chronologický přehled
    Poznámky pod čarou
    Částečně souběžný německý text, německé resumé
    Obsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstřík
    ISBN978-80-7422-473-7 (soubor)
    978-80-7422-475-1 (II. díl vázáno) : Kč 439.00
    EdiceDopisy, deníky, dokumenty
    Edice/vedl.záhl. Dopisy, deníky, dokumenty
    Část názvu1843-1844
    Variantní názvyKorespondence - Karel Havlíček
    Karel Havlíček - korespondence
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.Čeština * Němčina
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.