Počet záznamů: 1  

Čurda, Ladislav, 1956-

  1. Osobní jménoČurda, Ladislav, 1956-
    Jiné jménoČurda, L., 1956-
    Související zeměČesko
    Oblast působenímlékárenská technologie, mléko, syrovátka, mléčné výrobky, bílkoviny, laktóza, hydrolýza, membránové procesy, měření impedance
    Profesechemici, objevitelé a vynálezci, vědci, vysokoškolští učitelé
    Pohlavímuž
    Biogr.poz.Narozen 29. 5. 1956. Chemik, vynálezce,vědec a vysokoškolský pedagog Ústavu mléka, tuků a kosmetiky FPBT VŠCHT. Výzkumně zaměřen na mlékárenské technologie, mléčné suroviny a výrobky (syrovátka, bílkoviny, laktóza, sýry a
    URLhttp://umtk.vscht.cz/kontakty/zamestnanci/ladislav-curda /
    Zdroj datJeho: Kurz technologie a hodnocení čedaru. In: Potravinářský zpravodaj, 6, č. 9 (2005), s. 19.
    Čurda, Ladislav. Separace a modifikace složek syrovátky. 2006. Habilitační práce. Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie ; autoritní forma
    Čurda, L. et al. Dried buttermilk containing galactooligosaccharides - process layout and its verification. In: Journal of Food Engineering. Vol 77, 2006, issue 3, s. 468-471. ISSN 0260-8774 ; odkaz viz
    www(Vysoká škola chemicko-technologickáv Praze, Ústav mléka, tuků a kosmetiky), cit. 4. 4. 2018 ; biografické a profesní údaje
    www(Žádost o akreditaci oboru habilitačního řízení / oboru řízení ke jmenování profesorem, VŠCHT v Praze, obor Technologie potravin, 2015), cit. 4. 4. 2018 ; datum narození, biografické a profesní údaje
    Jubilanti ve 2. čtvrtletí 2016. 60 let.Ing. Ladislav Čurda, (29. 5.), VŠCHT Praha. In: Bulletin Asociace českých chemických společností. Roč. 47, 2016, č. 1, s. 94. ISSN 2464-5605 ; datum narození
    www(Databáze patentů a užitných vzorů ÚPV ČR), cit. 4. 4. 2018 ; údaje o patentech
    SouborOsoby
    Odkazy (1) - Knihy
    (2) - Zvukové knihy
    osoba

    osoba

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.