Počet záznamů: 1  

potraviny

  1. Věcné témapotraviny
    Viz též alimentární intoxikace
    balení potravin
    bioprodukty
    fyzikální vlastnosti potravin
    hygiena potravin
    jedlé plané rostliny
    kuchařské suroviny
    nutriční hodnota potravin
    obchod s potravinami
    potravinové alergeny
    potravinové zdroje
    potravinářská chemie
    potravinářská mikrobiologie
    potravinářské suroviny
    potravinářský průmysl
    prodejny potravin
    spotřeba potravin
    toxikologie potravin
    výroba potravin
    Uzší termín: biopotraviny
    Uzší termín: fermentované potraviny
    Uzší termín: geneticky modifikované potraviny
    Uzší termín: kontrola potravin
    Uzší termín: konzervované potraviny
    Uzší termín: kvalita potravin
    Uzší termín: nutraceutika
    Uzší termín: obohacování potravin
    Uzší termín: potraviny rostlinného původu
    Uzší termín: potraviny živočišného původu
    Uzší termín: těstoviny
    Širší termín: poživatiny
    Propojenífoodstuffs
    Konspekt612 - Fyziologie člověka a srovnávací fyziologie
    613 - Hygiena. Lidské zdraví
    664 - Potravinářský průmysl
    MDT612.392/.398 - fyziologie člověka
    613.26/.29 - dietetika
    663/664 - výroba
    SouborVěcné téma
    Odkazy (1) - Osoby
    (23) - Věcné téma
    (98) - Knihy
    (5) - Články
    (3) - Zvukové knihy
    předmětové heslo

    předmětové heslo

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.